Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Bouw-handel, de lichtkoepel specialist met een uitgebreid assortiment

Bij de bouw van onze uitbouw kwam ik in contact met Bouw-handel, de lichtkoepel specialist. Omdat de uitbouw aan de zijkant van de woning is gebouwd, hebben de aanwezige ramen uitzicht op een grote hoge haag. Daardoor komt er weinig licht binnen. We hebben daarom besloten om een lichtkoepel te plaatsen zodat er op die manier meer daglicht binnenkomt maar dan via het dak.

Bouw-handel, de lichtkoepel specialist

Bouw-handel de lichtkoepel specialistBouw-handel is de lichtkoepel specialist dus dat was voor mij de aangewezen plek om verder te kijken. Bovendien vond ik het erg prettig dat ze erg snel geleverd konden worden, meestal binnen een week. Door de laagste prijs garantie weet ik bovendien dat ik niet teveel betaal. Ook vind je op de website veel informatie over de mogelijkheden en de verschillen. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten lichtkoepels dus je moet wel weten welke voor jou het meest geschikt is. 

Verschillende soorten lichtkoepels

Bouw-handel de lichtkoepel specialistDoor de plek waar ons uitbouw is geplaatst is inbraakwerend voor ons wat minder van belang. Maar omdat de uitbouw een werkkamer is, is het wel belangrijk dat het comfortabel warm blijft en dat er geen warmte verloren gaat via de lichtkoepel. Daarom hebben wij gekozen voor een supergeïsoleerde lichtkoepel. Maar als je een lichtkoepel voor een schuur wilt gebruiken dan kun je volstaan met een enkel- of dubbelwandige lichtkoepel. Naast het materiaal en het aantal wanden kun je ook kiezen welke kleur. Een opaal lichtkoepel is wit en laat wel licht door maar absorbeert de warmte. Een heldere lichtkoepel laat licht en warmte door.

Groot assortiment tegen een scherpe prijs

Ben jij ook op zoek naar een lichtkoepel? Dan zou ik je zeker aanraden om eens te kijken op bouw-handel.nl. Hier vind je een groot assortiment aan lichtkoepels tegen scherpe prijs. De lichtkoepels worden snel geleverd en bezorgen is bij besteding van meer dan € 200,00 helemaal gratis.